Wat zijn de voorwaarden om klant te worden?

We streven ernaar om de duurzame energietransitie toegankelijk te maken voor iedereen.

Iedereen in Vlaanderen kan klant worden bij ons en genieten van lokale, groene en goedkope energie. Zonder kleine lettertjes en geen uitstapkosten.

Wil je ook gratis zonnepanelen? Dat kan! Hiervoor moet je wel eigenaar zijn van de woning waarin je verblijft. Klik hier voor gratis zonnepanelen, bovenop je energiecontract en bespaar nog meer op je energiefactuur!

Woon je in Brussel?

Geen nood, ook in Brussel hebben we binnenkort een gelijkaardige energieformule. Deze is wel enkel van toepassing voor onze BRUSOL klanten die reeds een zonne-installatie door ons hebben laten plaatsen.

Woon je in Wallonië?

We werken aan een gelijkaardige formule voor in Wallonië. Schrijf je gerust in op onze wachtlijst en we brengen je op de hoogte zodra ons aanbod ook voor jou beschikbaar is. Klik hier om je in te schrijven op de wachtlijst.

Woon je in een sociale woning?

• Bekijk hier of jouw woonmaatschappij ook deelneemt aan de duurzame energietransitie