Waarom zou ik klant worden bij EnergyVision?

We nemen je mee in de duurzame energietransitie met 100% groene en lokale stroom. Deze stroom wordt opgewekt uit onze eigen zonne-installaties op daken van huizen en bedrijven in België. Wij plaatsen een zonne-installatie gratis op je dak.

Je betaalt enkel voor de stroom die je zelf verbruikt, om zo je groene energieafname te maximaliseren, zonder extra kosten. We hebben voor al onze klanten één tarief, het goedkoopste. De eerste 1.000 kWh krijg je aan een vast tarief en dat 10 jaar lang. Ben je niet tevreden?  Je hangt niet aan ons vast, integendeel, je kan op elk moment uitstappen.

Tot slot weten we dat het niet leuk is om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, zelf willen we dit ook niet. Gelukkig is het bij ons anders! Ben je minder dan 100% tevreden met onze service? Stuur dan rechtstreeks naar onze CEO: maarten@energyvision.be