Waarom zou ik klant worden bij EnergyVision?

We nemen je mee in de duurzame energietransitie met 100% groene en lokale stroom. Dankzij onze duizenden zonnepanelen installaties verspreid over het hele land, wekken we onze energie zélf op. Zo garanderen we jou lokale, groene én goedkope energie, elke dag opnieuw.


Kies je voor EnergyVision? Dan kies je voor goedkope, groene stroom die onklopbaar is. In onze formule is je eerste 1.000 kWh aan een vast laag tarief en dat 10 jaar lang. Je overige verbruik is aan een variabel tarief. Maand na maand staan onze tarieven helemaal bovenaan de prijsvergelijkers


Zelf checken? Bereken je tarief en word in enkele klikken klant.

Een ander laten checken? Ga naar de V-test van de VREG, en doe de test. Je vindt ons helemaal bovenaan terug. Niet tevreden of elders goedkoper? Kosteloos uitstappen kan op elk moment.


Wil je nog meer besparen op je energiefactuur? Dat kan!

Kies voor gratis zonnepanelen van EnergyVision.

Bovendien kan jij ook genieten van gratis zonnepanelen van EnergyVision. Met de mogelijkheid van gratis zonnepanelen erbovenop, zal je energiecontract zelfs goedkoper zijn dan het sociaal tarief! Zo heb je gegarandeerd het laagste tarief op de markt.  


Tot slot weten we dat het niet leuk is om van het kastje naar de muur gestuurd te worden, zelf willen we dit ook niet. Gelukkig is het bij ons anders! Ben je minder dan 100% tevreden met onze service? Stuur dan rechtstreeks naar onze CEO: maarten@energyvision.be.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Antwoord niet gevonden?

Neem contact met ons op