Hoe kan ik klant worden bij EnergyVision?

Je kan vlot en eenvoudig klant worden bij ons.

1. Surf naar onze website www.energyvision.be, ga naar “Elektriciteit & gas" en klik op “Bereken mijn prijs”. Of klik hier.
  2. Enkele minuten na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van je aanvraag. Daarbij vragen we je om je gegevens te bevestigen, zo zijn we zeker dat jij het bent.
  3. Na bevestiging van je aanvraag, zetten we alles in gang. We zeggen je contract op een rechtsgeldige manier op bij je vorige energieleverancier. Je ontvangt een mail met je nieuwe contract en de definitieve startdatum van levering.
  4. De netbeheerder stuurt je bij de aanvang van levering een mail of meterkaart om je meest recente meterstanden door te geven.
  5. Vanaf de startdatum geniet je van goedkope duurzame energie en een persoonlijke service. We zijn trots om je te mogen bedienen!