Welke kosten betaal ik als klant bij EnergyVision?

Voor de energie die je zelf produceert is het eenvoudig: we plaatsen gratis een zonne-installatie van EnergyVision op je dak. Voor elke kWh die je verbruikt via de zonne-installatie, betaal je €0,20 (dat is een all-in prijs: er komen daar dus geen distributiekosten, heffingen, accijnzen, taksen of BTW bovenop). Verder heb je geen kosten, wij betalen de verzekering, onderhoud, herstellingen, taksen, alles! En simpel gezegd: als je geen enkele kWh van onze zonne-installatie afneemt, dan injecteren wij alle geproduceerde elektriciteit en betaal jij helemaal niets.

Voor de energie die je bij ons van het net afneemt, is het al even eenvoudig: de eerste 1.000 kWh groene energie per jaar krijg je aan een vast, laag tarief dat tien jaar vastligt. Die energie is afkomstig van onze eigen portefeuille aan zonne-installaties die we geïnstalleerd hebben over heel België. De resterende kWh (bovenop die 1.000 kWh) kopen wij aan op de markt en verkopen we aan een variabel tarief. Kom hier meer te weten over onze tarieven.