Wat gebeurt er als ik de woning verkoop?

De nieuwe eigenaar kan het contract aan dezelfde voorwaarden overnemen of het contract stopzetten.

Heb je ook zonnepanelen van ons? Dan kun je zelf kiezen wat je er mee doet: je kunt de zonnepanelen houden (en dan betaal je ons enkel voor de zonne-energie die je zelf verbruikt, aan hetzelfde, vaste tarief dat dertig jaar lang ongewijzigd blijft) of je kunt de zonne-installatie overnemen, tegen een vooraf bepaalde prijs die in je contract beschreven is.