Wat gebeurt er met mijn facturatie als ik verhuis?

Zodra je ons hebt doorgegeven dat je verhuist naar een ander adres én nadat de nieuwe bewoner op je oude adres een contract heeft gesloten met een nieuwe leverancier, zetten we de facturatie op het oude adres stop.

Heb je zonnepanelen van ons? Dan moet ook dat contractueel afgehandeld worden.

De facturatie op je nieuwe adres begint te lopen zodra je voor dat adres een contract hebt afgesloten.

Voor die tijd worden zowel de facturen voor je oude als voor je nieuwe adres aan jou bezorgd.