Wat betekenen CPO en MSP?

De markt van elektrische wagens en laadpunten bestaat uit verschillende partijen. Er is de Charge Point Operator (CPO) en de Mobility Service Provider (MSP).

•  De CPO zorgt voor de levering van de oplaadpunten, de installatie en het onderhoud van de oplaadpunten en de pechhulp.
  • De MSP verkoopt mobiliteitsproducten en -diensten en zorgt voor de eindfacturatie, bijvoorbeeld een abonnement, de bijbehorende oplaadpas en/of de app en de betaling van jouw laadsessies.

EnergyVision biedt zowel CPO- als MSP-diensten aan.