Bieden jullie ook gas aan?

EnergyVision biedt ook gas aan met een duidelijk engagement: onze klanten niet in de kou laten staan. We willen zoveel mogelijk mensen helpen en dus tegelijk geen mensen uitsluiten. Hoewel aardgas vervuilend is, begrijpen we dat veel gezinnen het nog gebruiken. De meeste gezinnen en huishoudens kopen hun gas en elektriciteit bij één en dezelfde leverancier.


Ons gasaanbod komt met enkele engagementen.

1.    Bij ons is het niet mogelijk om enkel gas te kopen. Het moet altijd in combinatie met elektriciteit (en onze elektriciteit is altijd groen, goedkoop en opgewekt in de regio).


2.    We willen met onze klanten kijken om tegen 2030 weg te stappen van gas, richting een warmtepomp, die op groene energie kan draaien. We willen onze klanten niet op kosten jagen: wij willen gerust de investering dragen en zo de woning mee helpen vergroenen. Maar we willen op termijn een duidelijke richting uit: weg van vervuilend gas, richting duurzame energie.

Intussen verkopen we dus aardgas, en liefst aan zoveel mogelijk mensen: want dat betekent dat zoveel mogelijk mensen mee willen en kunnen in de energietransitie.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Antwoord niet gevonden?

Neem contact met ons op