Wat kost een laadpas en wat krijg ik er allemaal voor in ruil?

Voor de EnergyVision-laadpas betaal je een eenmalige kost van €15 (incl. btw). Daarvoor krijg je een EnergyVision-laadpas, toegang tot de EnergyVision app en vooral: scherpe EnergyVision-laadtarieven.

Dagelijks garanderen we dat we bij de 2% goedkoopste aanbieders in het land zijn. Elders goedkoper gevonden? We betalen het verschil terug. Klik hier om onze tarieven te raadplegen.